Zrozumiałem

Utrzymywania sesji, dzieki czemu jako użytkownicy nie musimy na każdej podstronie Serwisu ponownie się logować
    Dostosowania zawartości strony internetowej do naszych możliwości. W szczególności dzięki tym plikom można rozpoznać urządzenia Użytkownika danego Serwisu i odpowiednio do jego potrzeb dostosować daną stronę.
    Tworzenia statystyk, które pozwalajązrozumieć, poznać sposoby korzystania ze stron internetowych

W ramach serwisu zsckrbogdanczowice.pl możemy stosować następujące rodzaje plików :

"reklamowe" - pozwalają dostarczać nam Użytkownikom treści reklamowych dostoaowanych do naszych zainteresowań

Czyniąc zadość obowiązkowi opisanemu w  § 34 Rozporządzenia Ministra Rozwoju i Finansów z dnia 13 września 2017 r. w sprawie rachunkowości oraz planów kont dla budżetu państwa, budżetów jednostek samorządu terytorialnego, jednostek budżetowych, samorządowych zakładów budżetowych, państwowych funduszy celowych oraz państwowych jednostek budżetowych mających siedzibę poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej (t.j. Dz.U. 2020 poz. 342),
Dyrektor Zespołu Szkół w Bogdańczowicach publikuje Sprawozdanie finansowe za rok 2021:

1.

2.